7.4.12

DIY : Καλημέρα ομορφιά!




Σήμερα το πρωί ξύπνησα κουβαλώντας την κούραση όλης της εβδομάδος. Λίγο τέντωμα των χεριών και κίνηση του σώματος ήταν αρκετά για να αποβάλλουν την ένταση του σώματος. 
Ο καθρέφτης όμως έλεγε άλλα... 
Γι'αυτό και αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου, ένα μίνι spa!!!  





Ξεκίνησα βάζοντας ελαιόλαδο στα μαλλιά! Το ελαιόλαδο είναι  μία υπερτροφή που πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που το παράγουμε και υπάρχει άφθονο στην χώρα μας. Παρόλο που χρειάστηκα μόνο μία κουταλιά του γλυκού  ήταν αρκετό  για να καλύψω όλα τα μαλλιά μου. 




Συνέχισα κάνοντας ένα καλό βούρτσισμα δοντιών καθώς και ένα καλό καθαρισμό προσώπου. 






Χρησιμοποίησα ζάχαρη για απολέπιση και μετά άπλωσα έλαιο χαμομηλιού. Το χαμομήλι είναι λευκαντικό και βοηθάει πολύ στην εξάλειψη των πανάδων. Μετά με βαμβάκι βουτηγμένο σε ζεστό νερό το αφαίρεσα και άπλωσα μία μάσκα αναζωογόνησης και λάμψης προσώπου με ρόδι (σε μικρή συσκευασία γνωστής φυτικής ελληνικής εταιρείας). 



Πλύσιμο με χλιαρό νερό και το δέρμα μου απέκτησε και πάλι την απαλότητα και την ελαστικότητα του. 







Έβαλα τις καθιερωμένες κρέμες ματιών και προσώπου και απολαμβάνοντας το πράσινο τσάι που έβραζε υπομονετικά μόνο του για 5 λεπτά ξεκίνησα το σαββατοκύριακο αναζητώντας τα νέα της ημέρας στο διαδίκτυο . 




Η συνέχεια εκτυλίχθηκε στο μπάνιο χρησιμοποιώντας αλάτι για απολέπιση σώματος καθώς και καλό λούσιμο προκειμένου να φύγει το ελαιόλαδο.

 Με όλα αυτά ήρθε το μεσημέρι...

Καλό σαββατοκύριακο...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...